Tretman lica sa morskim algama

Novi tretman za lice sa morskim algama ne samo da ima odličan anti-age učinak, već je dokazano pogodan tretman za vraćanje prirodnog imuniteta kože. Rezultati su vidljivi nakon prvog tretmana.

Ljeti svi želimo da nam koža izleda što hidratiziranije i svježije, ali i da joj vratimo zdravi, prirodni izgled kojem neće biti potrebne ogromne količine šminke...

Alge su poznate po svojim hranjivim sastojicima, regeneraciji, kao i mineralima koji vraćaju koži vitalnost. Topla su preporuka svima koji žele dubinski nahraniti kožu i ubrzati metabolizam ćelija i cirkulaciju, te time podstaći oporavak iscrpljene kože lica.

Alge također djeluju i protivupalno, tako da su odlične za problematičan tip kože sklon upalnim procesima.

Herbal Spa se odlučio na ovaj tretman upravo zbog toga što je pogodan za svaki tip kože. Bilo da se radi o problematičnoj, masnoj, suhoj ili normalnoj koži - tretman za lice sa morskim algama je idealan izbor jer alge obiluju potrebnim vitaminima, mineralima, aminokiselinama i možemo reći da su pravi prirodni “melem za kožu”.

Novi tretman lica uskoro i u našem cjenovniku!

Trajanje: 50 minuta

Cijena: 130,00 KM

 

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..