Proljetna ponuda

Proljeće je vrijeme kada se sve oko nas budi pa je potrebno isto učiniti i za naš organizam. Kako podstaći stimulaciju metabolizma, ubrzati rad organizma i omogućiti mu željenu detoksikaciju nakon zimskih dana? Do 30.04. iskoristite priliku da isprobate neke od naših najdragocjenijih tretmana koji će vam pružiti sasvim novi pogled na svijet...

Herbal Spa for ladies and men (Ilidža) – proljetna ponuda

Herbal masaža je poznata kao originalni produkt Herbal Spa centra. Radi se o kombinaciji dvije masažne tehnike – Shiatsu i tehnike Švedske masaže.  Sa svojim jakim masažnim pokretima će zasigurno pomoći pri otklanjanju umora i stresa, doprinijeti poboljšanju psihofizičkog stanja, te ubrzati rad metabolizma.

Idealna prilika za sve da isprobaju čari naše omiljene masaže u centru za muškarce i žene na Ilidži je do 30.04.

Cijena: 89 KM (umjesto 125 KM)

Tel. 033 763 400

Mob. 061 072 072

Email: [email protected] 

 

Herbal Spa for laides (Pofalići) – proljetna ponuda

Također, Tunižansko kupatilo spada u skupinu željenih tretmana pogodnih za poboljšanje cjelokupnog stanja organizma tokom proljetnih dana. Sa maskom na bazi vulkanskog blata,  hranljivog i iscjeliteljskog sastojaka ovog marokanskog kupatila, Tunižansko kupatilo predstavlja najbolji način da vašoj koži osigurate dubinsku hidrataciju i prijeko potrebne minerale. Ovaj tretman će Vam pružiti nezaboravnih 70 minuta opuštanja i detoksikacije!

Cijena: 89 KM (umjesto 120 KM)

Tel. 033 615 935

Email: [email protected]

Rezervišite svoj termin na vrijeme! Dostupno do 30.04.

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..