Novo u Herbal Spa

Kada ste posljednji put izdvojili nekoliko sati samo za sebe, za odmor i ugađanje vlastitim čulima? Ukoliko to nije bio prošli vikend, iskoristite ovaj koji je ispred vas za posebnu ponudu Herbal Spa centra, koja će vas zasigurno (barem na nekoliko sati) odvesti u svijet potpune relaksacije i duhovnog mira...

Za potpuni ugođaj, prepustite se opuštajućim trenucima u jacuzziju nakon jednosatne masaže. U ponudi su:

  1. Relaks masaža + VIP jacuzzi 60,00 KM
  2. Švedska masaža + VIP jacuzzi 90,00 KM
  3. Masaža toplim vulkanskim kamenjem + VIP jacuzzi 90,00 KM

Osjećajte se posebno i povucite se u jednu od naših VIP soba te uživajte u privatnosti koje vam one pružaju, a naše profesionalno osoblje će se pobrinuti da doživite vrhunski kvalitet usluge...

Za vikend kakav ste oduvijek zamišljali iskoristite opciju ONLINE BOOKING-a, ili nas kontaktirajte na neki od brojeva:

Herbal Spa Ilidža: 033 763 400

Herbal Spa Pofalići: 033 615 935

 

Ponuda je dostupna od 12.05.2018., a trajanje ponude će biti do 27.05.2018.

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..