Cjenovnik usluga

Za vaš dobar osjećaj i lijep izgled..

Cjenovnik usluga

Masaze

Masaže

Uronite u potpuni luksuz sa jednom od masaža koja će zadovoljiti vaše potrebe i želje. Pored mnogobrojnih fizičkih koristi koje donose masažni tretmani, značajnu ulogu čine i psihološke dobrobiti, psihičko i mentalno opuštanje te podsticanje blagostanja i balansa cijelog tijela.

Njega tijela

Njega tijela

Kako bi vaša briga o tijelu bila potpuna, prepustite se Herbal Spa tretmanima za njegu koji pomažu proces detoksikacije, intenzivne hidratacije i dubinskog čišćenja. Uz to su i savršen način za opuštanje .

Parno kupatilo - Hammam

Parno kupatilo - Hammam

Inspirisani prirodom, posebno osmišljeni tretmani za dušu i tijelo u parnom kupatilu će pružiti osjećaj lagodnosti i kraljevske čistoće. Priuštite sebi da vam naše osoblje u potpuno privatnom utočištu pruži beskrajan komfor i usluge regeneracije kože vašeg tijela.

Manikir i pedikir

Manikir i pedikir

Nokti na prstima vaših ruku ili stopala sređeni u vidu manikir i pedikir tretmana izgledat će zavodljivo i besprijekorno. Uz ekskluzivne masažne fotelje, manikir i pedikir u našem spa centru postaju jedinstven doživljaj relaksacije.

Njega lica

Njega lica

Osmišljeni kao jedinstveno iskustvo njege i opuštanja, tretmani lica Herbal Spa centra koriste sastojke koji vašoj koži pružaju samo najbolje iz prirode. Minerali Mrtvog mora, alge, kolagen, čestice zlata..provjerena su receptura postizanja izgleda kože kojoj je pružena nježnost i pažnja.

Salon ljepote

Salon ljepote

U moderno opremljenom salonu ljepote sa masažnim foteljama uživajte u miru i tretmanima za uljepšavanje. Pronašli smo najbolji način da pomoću prirodnih preparata istaknemo vašu ljepotu i jedinstvenost.

Paketi za nju

Paketi za nju

Posebno kreirani paketi za kompletnu njegu i potpuno užitak. Unesite u svoj život bolje navike, unutrašnji mir i uvjerite se kako njega donosi sjaj ne samo tijelu nego i energiji kojom zračite

Našli ste uslugu koju ste dugo čekali?

Savjeti

Najnoviji savjeti iz Herbal Spa.

Pogledajte sve savjete

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..