Posebna ponuda za 8. mart

Za Dan žena želimo više nježnosti...

Uživajte uz posebnu ponudu:

"Biserni tretman" (masaža cijelog tijela bisernim losionom, piling lica, maske za lice na bazi gline i morskih algi) 1h 30min, 120 KM

"Winter delight" (piling tijela, balsam masaža cijelog tijela, piling lica na bazi krastavca i maska za lice od puževe sluzi) 1h 45 min, 120 KM

Elegantno prelivanje boja i nježni odsjaj bisera od davnina su povezani sa ljepotom, mudrošću, bogatstvom..Biserni tretman sesija je dubokog opuštanja i udobnosti kroz spoj relaksirajuće masaže, kremastog bisernog losiona, te pilinga lica i maski za lice na bazi gline i morskih algi. 

Winter delight predstavlja novi paket usluga u ponudi, koji je sa oduševljenjem prihvaćen od strane nasih klijentica. Iz tog razloga Vam i na ovaj praznični dan pružamo priliku za uživanje u spoju pilinga tijela, relaksacione masaže balsamom, te pilinga lica na bazi krastavca i maske od puževe sluzi.

Spa paketi su dostupni i za kupovinu POKLON VOUCHERA čija je iskoristivost 2 mjeseca (od 08.03. do 08.05.)

* ne važi za kompenzacijske vouchere

 

Informacije i rezervacije termina:

Herbal Spa za žene i muškarce

Adresa: dr. Mustafe Pintola 31, Ilidža

Kontakt: 033 763 400 / 061 072 072

Email: [email protected]

 

Herbal Spa za žene

Adresa: Fra Filipa Lastrića 2, Pofalići

Kontakt: 033 615 935

Email: [email protected]

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..