NOVO u ponudi - Tretman sa vatrenom limunskom soli!

Upoznajte jedinstveni, revitalizirajući tretman Herbal Spa centra..
30 -to minutni Tretman sa vatrenom limunskom soli izuzetno djeluje na umorna stopala, otklanjajući osjećaj težine, bola, hladnoće, te je idealna dodatna njega uz pedikir ili masažu stopala.

Limunska sol namijenjena ovom blagotvornom tretmanu riznica je velikog broja minerala, od kojih su neki: magnezijum, mangan, fosfor, kalcijum, jod. Koristi se tako što se zagrijava do nekoliko stepeni iznad normalne tjelesne temperature i kao takva nanosi na stopala. Postupak ima opuštajuće dejstvo, ali isto tako služi otklanjanju odumrlih stanica kože, regeneriše kožu stopala, podstiče cirkulaciju djelujući na nestajanje osjećaja hladnih, ukočenih stopala. Završava se nanošenjem hidratizirajućeg vitaminskog losiona na bazi Aloe Vere i vitamina C uz masažne pokrete. Odaberete li ovaj tretman kao zaseban ili u kombinaciji sa pedikirom ili masažom, sigurno je da ćete sebi priuštiti jedinstveno i korisno spa iskustvo.

Trajanje: 30 min

Cijena: 50 KM

Dostupno na obje lokacije:

Herbal Spa za žene i muškarce

Adresa: dr. Mustafe Pintola 31, Ilidža

Kontakt: tel 033 763 400; mob 061 072 072

 

Herbal spa za žene

Adresa: Fra Filipa Lastrića 2, Pofalići

Kontakt: tel 033 615 935

 

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..