Bajkovito „djevojačko veče“ u Herbal Spa

Kako se približava Vaš „ dan iz snova“ sa njim dolazi i vrijeme kada ćete se odreći titule „slobodna djevojka“. Sigurno je da ove trenutke želite ispuniti smijehom, pozitivnom energijom, zabaviti se, opustiti, istinski uživati i na kraju sve to ostaviti najljepšem sjećanju.

Tradicionalno, ove zabave su se organizovale uz buku u kasne sate, ali najčešće, sve vrijeme i novac koji ste uložili ostaje u mutnom sjećanju i to samo kao još jedan u nizu djevojačkih ludih provoda. Kako ceremonija vjenčanja donosi velike pripreme, stres, planiranje a onda i dosta plesa, muzike i fotografisanja, za ovu priliku, sve veći broj dama odlučuje se pripremati uz ugodna druženja sa prijateljicama u spa centru. Opuštanje uz masaže, tretmane uljepšavanja, jacuzzi, piće ili desert po želji garantuju da ćete uživati, ispuniti se pozitivnom energijom i zablistati punim sjajem.

Sve što je dobro, počinje dobrim planom!

Razmislite kakvu atmosferu priželjkujete i postoje li posebni zahtjevi koje biste voljeli podijeliti sa spa organizatorom. Prostorni kapacitet i osoblje Herbal Spa, pruža nam mogućnost da pustimo na volju vašoj kreativnosti i željama, pa tako prostorije za tretmane možete dijeliti sa prijateljicama, biti sami ili odlučiti da u centru dobijete nekoliko sati koji će biti rezervisani samo za vaše goste. Definišite datum, broj gostiju koji će prisustvovati, budžet i način plaćanja. Mnoge dame će poželjeti da se ovi detalji odrede i obave unaprijed, tako da se na dan dolaska u spa centar mogu u potpunosti prepustiti čaroliji djevojačke večeri.

Organizacija djevojačke večeri u Herbal Spa centra podrazumijeva zakupa prostora i to po cijeni 1min=1KM.. U sklopu boravka u centru dame mogu birati koji od tretmana i usluga žele koristiti, a na raspolaganju su im usluge i tretmani iz kategorija masaže, manikira i pedikira, njege tijela, salona ljepote i parnog kupatila.
*Napomena: Tretmani iz kategorije njege lica nisu uključeni u ponudu. 

Na kraju, Vama prepuštamo uživanje i mnogo lijepih uspomena.

Sretno!

Za više informacija kontaktirajte nas putem emaila [email protected]

O Herbal Spa

U Herbal Spa centru težimo ka ljepoti, zdravlju i blagostanju vašeg tijela. U luksuznom, orijentalnom ambijentu uvodimo vas u potpuno novi i neistraženi svijet jedinstvenih usluga i savršenog spa iskustva. 

Osmišljen da svi koji nas posjete iskuse potpunu relaksaciju i privatnost, dostupan na dvije lokacije, Herbal Spa centar pruža najbolje od holističkih tretmana za njegu i opuštanje.

Kraljevski tretmani bazirani na prirodnim proizvodima i egzotičnim mirisima će probuditi vaša čula i oživjeti vaš duh.

Zatvorite oči i prepustite se čarobnom dodiru našeg ljubaznog i profesionalnog osoblja i doživite savršenu harmoniju i nezaboravne trenutke..